Hvad vi IKKE tilbyder

 

  • Soup Sound er ikke nogen musikskole. Naturligvis kan der gives råd om, hvordan man behandler benderen når man imiterer en guitarsolo på keyboard eller hvordan man programmerer realistiske trommerytmer, men decideret keyboard, guitar eller sangundervisning skal du finde et andet sted, og vi henviser gerne.

 

  • Soup Sound anvender kun originalt software. Der ydes ikke support eller kurser på piratkopier, illegale eller uautoriserede versioner. Soup Sound forbeholder sig ret til at undersøge om programmer, midifiler, styles er originalt og betalt.

 

  • Soup Sound kan ikke stilles til ansvar for defekt udstyr - nyt som brugt - hvad enten defekten viser sig ved erhvervelsen eller efter kortere eller længere tids anvendelse.

 

  • Det er kundens ansvar, at foretage respektive backup kopier af registreringer, User Programmer, harddiske, presets i keyboads eller FX maskiner, midifiler, styles eller andet som Soup Sound bestilles til at redigere. Soup Sound kan ikke stilles til ansvar for tab i den retning.

 

  • Soup Sound er ikke noget decideret værksted. Vi kan dog rense tangenter og skifte kontakter/switches i keyboards og udstyr, samt henvise til en teknikker. Vi kan sagtens være interesseret i at købe dit defekte udstyr.

 

  • Soup Sound er ingen musikforhandler. Du kan som udgangspunkt ikke købe nyt udstyr hos os, men derimod hos PROFFSHOPPEN   I helt særlige tilfælde kan vi godt få et bestemt produkt hjem til dig, men påregn en mindre avance, samt at der betales forud.