Hvad vi også tilbyder

Hjemmestudie Setup

Soup Sound er behjælpelig med at sætte mindre hjemme- og projektstudier op. Vi har stor erfaring med musikcomputere (PC/Win), audio- og MIDI opsætninger, og en del erfaring med akustiske forbedringer.

 

Mindre installationer

Soup Sound er behjælpelig med mindre installations løsninger af lyd- og lysudstyr for firmaer, skoler, institutioner, f..eks musiklokaler, auditorier, kantiner mm.

 

Guitar grej

Vores guitarguru hjælper dig med alt vedrørende de 6-strengede, uanset om du er til blød smørjazz, Hank Marvin ekko eller rå rock med rør. Fra indkøb af guitarer og amps til indstillinger af baggear og effektpedaler.

 

Alvorlige computerproblemer

Vi har tilknyttet en ekspert, der kan tage sig af selv de værste PC/Windows problemer, computercrash og HD nedbrud, mm. Vær dog opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er den samme konsulent, der tager sig af de musikalske opgaver. Indtil videre kun PC og Windows. Vi planlægger senere at udvide med Mac.

 

Defekte instrumenter købes

Smid ikke dit defekte udstyr ud. Soup Sound kan måske være interesseret i at overtage det. Det gælder især keyboards og synthesizere. Vi er dog ikke noget værksted.

 

Produktion af kabler

Soup Sound arrangerer og lodder dine kabler og racks, samt producerer multikabler, pedalboards mm. Vi laver dog ikke flightcases.